PENTRU O FEMEIE, PRELUDIUL ÎNCEPE DE DIMINEAȚĂ

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Pentru o femeie actul erotic este fizic doar in secundar. Partea fizică rămâne importantă, desigur, dar ceea ce caută ea în unirea cu bărbatul este confirmarea magiei iubirii si satisfacția senzorială completă. Are nevoie nu doar de împlinirea trupească, dar și ca mintea ei să se desprindă de cotidian, ca gândurile ei să părăsească tărâmul concretului, sufletul ei să fie alintat, sentimentele ei să fie potențate înspre senzualitate și joc. Iar pentru ca toate acestea să fie posibile, are nevoie în primul rând sa simtă că bărbatul de lângă ea poate să o conducă acolo și, mai ales, că vrea să facă asta fără presiune, fără grabă.

          Când o femeie face dragoste, ea nu dăruiește doar trupul, ci o parte importantă din ființa ei lăuntrică, ascunsă, pe care o dezgolește doar atunci când simte că poate găsi înțelegere pentru ceea ce are ea mai sensibil și mai complex. Când face asta dărâmâ toate zidurile de protecție după care se ascunde de toți ceilalți și rămâne complet vulnerabilă în fața celui care, atingându-i corpul, o atinge în realitate mult mai profund.

          Toate acestea nu vin de la sine, sunt un dar pe care femeia îl face atunci când simte că va fi prețuit. Ceea ce așteaptă ea de la bărbat este ca el să îi arate că este capabil să savureze, să înțeleagă și să cinstească acest cadou. Pentru o femeie, dispoziția erotică presupune mult mai mult decât excitația fizică și e ceva ce nu se poate obține doar atingând-o, oricât de dibaci, sau pentru că ea și-ar propune asta, în încercarea de a fi dornică pentru bărbatul său. Nu e ceva ce se întâmplă dintr-o dată, ci trebuie stimulat și hrănit pentru a înflori.

          Un bărbat care va fi arțăgos peste zi îi va transmite că sentimentele ei nu contează suficient de mult, dacă el îi va pretinde autoritar să facă sau nu anumite lucruri, ea poate că va executa, dar va acumula frustrări generate de faptul că dorințele ei nu sunt suficient de importante ca măcar să fie consultată. Lipsa oricăror complimente, a umorului care o face să râdă, deci să se deconecteze, a unor gesturi drăguțe făcute de el doar pentru că îi stă în putere să le facă o vor aduce în punctul în care va simți, atunci când el va dori apropierea fizică, că bărbatul crede că ce are ea de oferit i se cuvine și va refuza instinctiv să se pună la dispoziție doar ca modalitate de relaxare sau ca să îi demonstreze și astfel că i-a iertat greșelile de peste zi.

          E necesar ca bărbatul să ajute femeia să îl dorească, iar simpla prezență și disponibilitate fizică a acestuia nu sunt suficiente. Ceea ce femeia dorește de multe ori atunci când vrea să facă dragoste nu este (numai) corpul bărbatului, ci sporirea tandreței de peste zi, înmulțirea sentimentului de bine pe care îl are alături de el, îndepărtarea tuturor lucrurilor care i-au ținut departe, deși se doreau aproape, și desăvârșirea lor în intimitate. Însă dacă el nu i-a oferit, înainte de comuniunea fizică, nimic care să merite desăvârșit, atunci ea va rămâne rece. Este nerezonabil ca un bărbat să aștepte momente frumoase de la o femeie, dacă el nu a sădit în ea nimic frumos peste zi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: