DACĂ VREI SĂ ȘTII CUM TE VA IUBI, FII ATENTĂ LA CUM SĂRUTĂ

       

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

Se zice că primul sărut îi va spune unei femei tot ce are nevoie să știe despre o relație. Primul sărut pare a contura, într-adevăr, tipul de personalitate al îndrăgostitului. Femeia care știe să „citească în sărut” ca în globul de cristal își va putea ghici viitorul alături de bărbatul respectiv.

          Dacă e cald, tandru și atent, atunci așa este și bărbatul. O va asculta cu adevărat, o va sprijini la nevoie, va fi sensibil la dorințele ei, nu va fi un scandalagiu sau un impulsiv, va face totul cu grijă. Un astfel de bărbat e tatăl pentru copii, e bărbatul care sprijină cariere și cel care ar face orice ca să te știe împăcată cu viața ta. E bărbatul dispus să se sacrifice.

          Dacă e lent, savuros și asumat, atunci bărbatul e genul stabil, care nu caută doar o aventură, are răbdare să descopere încet, face lucrurile așa cum se fac, dar nici nu se grăbește să ofere promisiuni. E cel care se lasă greu cucerit cu adevărat, dorește și oferă egalitate în cuplu, așteaptă de la femeie să îi fie parteneră atât la bine, dar mai ales la greu, însă odată ce descoperă o astfel de femeie, o acceptă cu bune și cu rele, pentru că știe că poate trăi cu defectele ei. Este bărbatul lângă care poți construi imperii.

          Dacă e pasional și erotic, atunci e amantul ideal. Va ști cum să te zăpăcească de cap până plutești, nu te vei plictisi lângă el niciodată, te va face să îți depășești limitele, vei trăi alături de el aventuri extraordinare și vei aduna amintiri pe care nu le vei uita niciodată. Dar se va aștepta de la tine la un continuu entuziasm, să fii neobosită și să ții pasul cu el, iar dacă nu vei reuși, există riscul să se plictisească. Este bărbatul marilor nebunii.

          Dacă e incisiv și flămând, atunci bărbatul e genul care nu își poate ține pornirile în frâu. Vrea totul repede, satisfacție imediată, devine frustrat când nu primește și trece mai departe, la alta, fără să îi pese prea mult de ce a lăsat în urmă. De cealaltă parte, este omul erotismului suprem, al experimentărilor sexuale, știe ce are de făcut în pat și o face foarte bine. E bărbatul cu care îți poți împlini fanteziile.

          Dacă e ludic, te amăgește și te mușcă ușor, e genul jovial, care gustă viața din plin. Alături de el te vei simți mereu curajoasă, nimic nu va părea prea greu, orice impediment va fi înfruntat cu optimism, se va bucura alături de tine de ceea ce poți oferi, nu îți va cere mai mult decât poți da, nu te va critica, nu te va judeca. Dar va avea tendința de a fi puțin neserios, de a te lăsa pe tine să faci și să desfaci problemele cu adevărat dificile, ceea ce poate deveni, de la un punct încolo, obositor. Însă va fi bărbatul care te va face să râzi.

          Dacă e mistic și îți șoptește nebunii, atunci e un artist. Vei descoperi alături de el o lume magică și plină de farmec, te va reinventa, vă veți iubi tantric, impudic, libertin și senzual, îți va fora în suflet și va sădi în tine o altă viziune asupra vieții. Dar nu vei putea realiza cu el nimic practic, tot ce va ține de viața de zi cu zi îl va plictisi, va trăi orice eveniment mărunt la intensitate maximă și te va stoarce de puteri cu eterna lui nevoie de filozofie și perpetuele crize de personalitate. Este bărbatul cu care poți face magie.

          Nici unul nu pare a fi complet de dorit și parcă toți au câte ceva irezistibil. În funcție de etapa din viața ta, poate că îl vei prefera pe unul sau pe altul. Însă ai grijă ca bărbatul pe care ți-l alegi pentru întreaga viață să fie cel care se potrivește cel mai bine cu tine. Apropos, tu cum săruți?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: