FEMEII DACĂ ÎI SEDUCI MINTEA, ÎI CÂȘTIGI INIMA

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Orice bărbat frumos poate atrage o femeie, dar chiar și un bărbat mai puțin atrăgător o poate seduce. Iar ea îl va alege mereu pe acesta din urmă, pentru că dacă știe să se joace prin mintea ei, va ști să se joace și prin corpul ei. Există niște bariere mentale pe care fiecare femeie le are și care, odată depășite, o fac să se deschidă ca o floare. Aceste bariere sunt clădite în timp de exemplele negative la care a fost expusă, de experiențele nefericite pe care le-a avut sau de ideile preconcepute cu care s-a confruntat. Sunt create de temeri sau de conveniențe cu care nu se identifică, dar pe care totuși le respectă, în lipsa a ceva care să o impulsioneze să dărâme barierele.

          Pentru că, în realitate, asta este seducția: să determini o femeie să distrugă singură reținerile din ea, să îi stârnești curiozitatea pentru ceea ce ar putea trăi alături de un bărbat, destul de intens încât să o faci să vrea să (te) experimenteze, să o aduci la punctul în care să îi placă atât de mult efervescența și fierberea pe care i le stârnești, încât să îi surâdă ideea de a-și pierde mințile alături de tine, să se relaxeze suficient încât să nu-i mai pese… că nu-i mai pasă de riscuri și impedimente.

          Imaginația este cel mai mare aliat al seducției, dar nu imaginația primară, care aduce în fața ochilor trăirile obișnuite ale oricărei legături dintre un bărbat și o femeie, ci imaginația care răspunde întrebării „cu ce ar putea fi el mai diferit decât ceilalți?”. Crearea suspansului, prin oferirea posibilității de a găsi răspunsul la întrebare, și nu a certitudinii, o vor face să vină în întâmpinarea bărbatului, să aștepte din ce în ce mai mult, iar efectul fiecărui nou gest al lui va fi amplificat de o sută de ori în mintea ei de variantele posibile pe care deja și le-a imaginat.

          Ochii iubesc doar frumusețea, însă mintea iubește spiritul, iar spiritul iese la lumină prin cuvânt. O femeie care va fi inspirată de bărbat să aibă curajul de a rosti în fața lui gândurile ei cele mai ascunse, în forma lor brută, fără să le mai treacă prin imperativul filtru „oare nu mă va judeca/eticheta?”, va avea încredere să îl lase să îi atingă trupul oricum va dori, în orice loc și sub orice formă, îi va oferi spre mângâiere nu doar corpul, ci sufletul ei dezgolit. Iar fără inhibiții, orice devine posibil.

          Și el va deveni amantul perfect. Pentru că atunci când o va atinge acolo unde au mai atins-o și alții, îi va putea șopti despre acea atingere ceea ce nimeni înaintea lui nu a știut cum să pună în cuvinte. Mintea femeilor se desprinde greu de cotidianul din jur ca să se abandoneze plăcerilor senzuale, dar voce lui lângă urechea ei va produce declicul, după sute și mii de fraze care au ajutat-o să se elibereze în fața lui, și va fi pentru ea incantația care o va conduce la extaz.

          Nu certitudinea consumării pasiunii stârnește mintea femeii, ci modul cum bărbatul știe să manipuleze arta temporizării. Sugestiile voalate pun în mișcare o întreagă dezlănțuire de năzuințe secrete, pentru că lasă deschisă poarta tuturor posibilităților, a explorării necunoscutului, a dorinței de a depăși obișnuința.

          Povestea cu final deschis, încă nescris, declanșează clocotul. Femeia este sedusă nu atunci când știe că el o dorește, ci atunci când ajunge să se întrebe dacă nu cumva ea îl dorește pe el mai mult. Pe femei le întărâtă mai tare acumularea treptată a tensiunii, decât manifestarea deschisă a pasiunii. Dacă mintea explodează prima, corpul îi va urma. Să o faci să vrea întotdeauna mai mult, mai intens, să se întrebe mereu cum ar fi să facă un nou salt în necunoscut, care să depășească experiențele anterioare… toate acestea sunt trecute întâi prin filtrul minții analitice a femeii, până când analiza devine insuficientă și experimentarea ajunge să reprezinte singura cale pentru satisfacerea nevoii pe care mintea nu o mai poate potoli.

          Iar mai departe, domnilor, succes! Aceasta este cheia succesului. Însă calea spre luarea în stăpânire a cheii… ei bine… acum urmează adevărata aventură… și e diferită cu fiecare femeie în parte. Dar dacă totul ar fi ușor, cum altfel ați mai savura farmecul reușitei?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: