CÂND TE DEZBRAC DE COSTUMUL DE FIRMĂ, TE DEZBRAC DE TOT CE PUN PE TINE BANII

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Banii tăi nu-mi spun nimic. Nu-mi spun dacă ești un tip plin de resurse, sau doar ai avut baftă la un moment dat în viața ta. Ori ai fost un membru PCR (partidul cunoștințelor și relațiilor).

          Banii tăi nu-mi zic dacă ești un om educat, bine-crescut și cu spiritul elegant, sau dacă provii dintr-o familie suburbană și ai fost expus la golănie de când erai mic, iar succesul tău financiar se datorează faptului că ai vrut să scapi din mizerie toată viața, așa că ai călcat pe cadavre ca să ajungi unde ești, numai să nu rămâi acolo de unde ai pornit.

          Banii tăi nu mă conving că ai capacitatea să admiri abilitatea mea de a-i face la rândul meu, dar mă îngrijorează ca nu cumva să vrei să mă cumperi și pe mine și să mă faci proprietatea ta, la fel ca pe toate accesoriile luxoase cu care te înconjori.

          Puterea ta financiară nu e o dovadă că (deși ai avea de unde) ești generos. Poate că ai ajuns atât de bine garnisit material tocmai pentru că ești un zgârie-brânză care îi exploatează pe alții.

          Mașina ta cu sute de cai putere nu mă excită. Nu fac dragoste cu schimbătorul de viteze. Mda… ai dat peste o tipă fără fetișuri.

          Siguranța de sine pe care ți-o dau banii nu mă păcălește, pentru că nimic nu îmi garantează că ai priceperea de a distinge cu siguranță cum m-ai putea face fericită.

          Cadourile scumpe pe care mi le faci nu mă leagă de tine, căci ele nu-mi spun decât că vrei să mă impresionezi, dar nu-mi pot spune o vorbă bună sau de încurajare.

          Costumul de firmă nu mă ajută să te doresc mai mult. Atunci când te dezbrac de haine, te dezbrac și de bani, iar după ce rămâi în pielea goală, nu mă mai poți sensibiliza cu nimic altceva decât cu ceea ce ești tu.

          Ceasul de fițe de la mâna ta poate deveni cel mai mare dușman al meu, dacă tot ceea ce voi vrea va fi timpul tău, dar tu vei fi prea ocupat ca să faci bani.

          Banii tăi nu-mi spun cum ai nevoie să fii iubit și ce-ți lipsește din cele pe care nu le poți cumpăra cu ei.

          Conturile tale din bancă nu mă transformă într-o mare doamnă, dacă eu nu sunt asta deja, indiferent la câte spa-uri m-ai duce și de la ce case de modă m-ai îmbrăca.

          Banii tăi nu mă vor face demnă de respect și nu îmi vor aduce valoare, ci doar bunuri valoroase, dar asta nu va conta la nimic atunci când vei ieși cu mine în societate și vei avea nevoie de sprijinul meu la greu.

          Acțiunile tale la bursă nu mă vor ține fidelă, dar dacă te-ai însurat deja cu cariera și ești deja prea implicat acolo ca să te mai implici și într-o viață dedicată alături de mine, garantat voi pleca la altul.

          Tot ceea ce îmi doresc să știu despre tine îmi poți spune doar tu, prin felul cum ești când lași cardurile pe masă, mașina la ușă și vila cu piscină în depărtare. Nu neg că poate mi-ar plăcea toate beneficiile pe care mi le-ar aduce banii tăi dar, mai mult decât asta, prefer oricând un om de care să îmi placă și alături de care să pot construi imperii… însă nu numai financiare.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: