CE VREA O FEMEIE „CU STANDARDE” DE LA UN BĂRBAT

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          O femeie cu standarde nu vrea de la bărbatul ei liste interminabile de „calități”, ci dorește un singur lucru: calitate. Calitatea păstrează măsura în toate, oprește exagerările penibile, hrănește respectul, satisface așteptările. Un bărbat obișnuit cu calitatea nu va accepta nimic mai prejos nici în viața sa privată.

        El știe că puțin și bun e mai bine decât mult, dar cu intermitențe și condiționat. Este conștient că respectul se câștigă, iar odată câștigat mai trebuie și păstrat, prin ceea ce faci și ceea ce ești ca om, nu doar ca iubit. A învățat de mult că sexul nu le rezolvă pe toate și nici nu substituie alte lipsuri, iar patul nu e singurul loc unde un bărbat trebuie să fie „tare”.

        Femeia cu standarde știe că menținerea calității presupune un efort constant din partea ambilor parteneri și de aceea vrea un bărbat care să țină ștacheta sus, care își dorește ce e mai bun nu doar de la viață și de la ceilalți, ci inclusiv de la el însuși. Cu alte cuvinte, nu așteaptă cadouri de la soartă, ci este un om de acțiune.

        Calitatea presupune trăinicie, iar trăinicia înseamnă să construiești pe o fundație solidă și să repari atunci când ceva se strică, pentru că altfel, oricât de frumos ar fi proiectul, la primul cutremur totul se transformă în ruine. De aceea, femeia despre care discutăm nu are nevoie de un bărbat care să facă proiecte, ci de unul care este în stare să le pună în aplicare.

        Bărbatul unei femei „cu standarde” nu va coborî „sub standarde”, nici ale ei, nici ale lui. Sau, mai clar, nu „se va coborî” la comportamente calitativ inferioare, va ști să o critice când greșește, dar fără să o jignească, să o îndrume fără să o forțeze, să o convingă fără să își piardă răbdarea. Nu va lăsa certurile să escaladeze spre scandaluri care să terfelească respectul pe care i-l poartă ei și cu care se așteaptă să fie tratat și el. Respectul: cleiul care încheagă o comunicare reușită (a se citi „de calitate”) până și în cele mai tensionate momente.

        Bărbatul care aduce calitate în viața unei femei știe că lucrul bine făcut este cel care se face la timpul lui, că atunci când amâni, se agravează, iar atunci când fugi de responsabilități, invariabil acestea te prind din urmă. În același timp, știe și că așteptările nerealiste de la propria persoană, sau de la parteneră, pot conduce la o lipsă de apreciere bazată pe premize false. Calitatea se obține făcând lucrurile pe rând, nu pe fugă, la grămadă, ci prioritizând.

        Așadar, dorindu-și o relație de calitate, va transforma femeia din viața lui într-o prioritate, o va așeza, chiar, la loc de cinste în fruntea listei lui de priorități și va avea grijă să o păstreze acolo.

        Calitatea, dragi bărbați, este cea care face diferența! Tot restul, mai exact toate însușirile pe care credeți că ar trebui să le aveți pentru că femeile și le doresc de la voi, sunt doar variațiuni pe aceeași temă. Luați acest principiu și extrapolați-l la toate aspectele relației voastre. Veți vedea că o veți supăra mai rar, o veți mulțumi mai des și o veți avea lângă voi nu doar îndrăgostită, ci camaradă și devotată.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: