DE CE VOR FEMEILE SĂ FACĂ DRAGOSTE, NU DOAR SEX

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          A face sex și a face dragoste par a fi două lucruri diferite. Bărbații spun că le place să facă dragoste cu femeia iubită, dar să faci „numai dragoste” devine, de la un punct încolo, monoton, susțin ei, iar o viață sexuală completă presupune, pentru ei, să poată face cu aceeași femeie și sex pur, sex atletic, sex de relaxare, sex maraton, sex inventiv. Femeilor, de cealaltă parte, pare să le fie suficient să facă dragoste. Oare asta înseamnă că femeilor nu le place să experimenteze, să descopere, să diversifice? Nici pe departe, numai că ele simt că sexul făcut oricum este un sex mediocru, în timp ce a face dragoste înseamnă de fapt, pentru ele, toate cele de mai sus la un loc – în două cuvinte: simțire plus spontaneitate.

          Femeile știu că cei care se mulțumesc cu sexul obișnuit, condimentat cu experimente, mici fetișuri și jocuri erotice, în locul iubirii adevărate, nu au parte, în realitate, decât de sex de tip amantă. De ce? Pentru că toți acești oameni sunt, în fond, singuri, și ca toți ceilalți oameni singuri, gravitează ca sateliții în jurul semenilor lor, căutând cel mai mic indiciu al unei conexiuni sufletești reale.

          Unii o caută acolo unde n-ar trebui, alții ajung inclusiv să piardă speranța că o vor găsi vreodată, dar adevărul este că toți continuă să încerce, iară și iară. Uneori întâlnesc parteneri care le oferă nopți interesante sau memorabile, însă nu rămân alături de ei. Dacă sexul ar fi suficient, s-ar opri definitiv, însă continuă căutările.

          De ce? Pentru că în toată această nebuloasă de sateliți cu traiectorii haotice, din când în când câte doi oameni se întâlnesc și se produce acea magie, care e mai mult decât faptul că el e sexy, ea e frumoasă și se doresc. Poate că doar asta văd la început și pentru început este suficient ca să atragă atenția unuia asupra celuilalt, însă în curând devine unitate, coeziune, fuziune, contopire.

          Și atunci încep să facă dragoste în timp ce fac sex. Iar când doi oameni fac iubire, devin din două entități separate una singură. Veți spune că androginismul este științific imposibil, dar ceea ce este important e ca oamenii să încerce să ajungă acolo. Pentru că atunci când o fac bine și le iese, se apropie nu de sfidarea legilor naturii, ci de o revelație: toți ceilalți oameni, care se complac în jocurile lor erotice, au parte doar de sex mediocru. Cel puțin prin comparație cu ce ar putea avea…

 

One thought on “DE CE VOR FEMEILE SĂ FACĂ DRAGOSTE, NU DOAR SEX

Add yours

  1. Te-aș mai întreba odată câți ani ai, dar știu; întrebare retorică ptr că reușești să transpui pe foaie virtuală sau hârtie ceea ce eu am înțeles mult mai târziu. Nu știu prea multe despre tine, dar ideile astea mai întâi se simt de femeia împlinită pe toate planurile ca și bărbatul ei de altfel. Numai așa este valabilă teoria uniunii celor doi, părerea mea.😍

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: