FEMEILE PE CARE CRED BĂRBAȚII CĂ ȘI LE DORESC

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Cum cred bărbații că ar trebui să fie femeia perfectă? Iubită, soție, doamnă de lume, mamă, gospodină, independentă financiar. Poate că ar fi mai simplu să scriem direct: super-femeie. Bineînțeles, pe deasupra ar trebui să fie frumoasă, mereu cu zâmbetul pe buze, întotdeauna calmă și cu o vorbă bună la îndemână. Nu știu ce cred alții, dar mie această pălărie mi se pare cam greu de purtat… Poate că tocmai de aceea și sunt mulți bărbați atât de dezamăgiți de marea majoritate a femeilor de care se leagă sufletește… chiar și de cele cu care ajung să își dorească să petreacă o viață întreagă împreună. Sau, poate, doar cred că își doresc o astfel de femeie?…

          Viața unui bărbat pare a fi construită pe patru axe principale: cine, ce, cât și de câte ori. Mai exact, cine este, renumele lui, ce este, funcția/jobul lui, cât câștigă, aspect pe care bărbații (nu femeile) îl leagă indisolubil de bărbăția lor, și de câte ori, adică frecvența cu care fac sex. Și acum haideți să începem cu „cine”… Cine este el? Domnul X. Iar ea? Ea este soția lui, dar nu oricum, nu doamna Y, ci doamna X, femeia care îi poartă numele. În lume trebuie să fie o doamnă, o prezență remarcabilă, dar ar fi cu atât mai bine să fie femeia puternică… din spatele unui bărbat puternic. Altfel, l-ar ataca pe „ce”.

          Mamă este, dar subsumat lui „cine” și „ce”. Copiii familiei X, copiii de succes ai familiei X, care au ca mamă o doamnă care a știut să îi educe… ca pentru renumele domnului X. Gospodină? Firește, atât timp cât pune murăturile în absența lui. Mda… să pui murături nu e tocmai sexy. Independentă financiar? Desigur, atât timp cât nu e mai independentă decât el, caz în care, invariabil, apar complexele domnului X.

          Mai rămânem cu… de câte ori. Aici e adevărata cheie. De cât mai multe ori și cât mai divers, mai inventiv, mai entuziast. Iar acest „de câte ori” e imposibil în lipsa unei atmosfere degajate, pentru că… nu-i așa?… femeia e sufletul unui cămin. Deci, ajungem la… mereu cu zâmbetul pe buze, întotdeauna calmă și cu o vorbă bună la îndemână. Frumoasă, neapărat, iar aici hai să fim realiști, eu nu am auzit vreodată vreun bărbat plângându-se că femeia de lângă el i-a cheltuit banii ca să se facă mai atrăgătoare pentru el.

          Așa că, dragele mele, concluzionând, dacă inițial pălăria ni se părea cam mare, iată că în realitate femeile pe care și le doresc bărbații cu adevărat sunt cele care știu să îi susțină, să îi încurajeze, să le dea atenție, să le recunoască meritele și să fie bune amante. Iar atunci, nimic nu mai este deranjant. Nici orele târzii la serviciu, nici hemoragia financiară pe poșete, coafor, haine de firmă, nici menajerele și bucătăresele care mișună prin casă, nici taxele pentru școlile particulare ale copiilor.

          Vedeți că nu trebuie să le faceți voi pe toate?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: