CA SĂ FII FEMEIE TOTALĂ, AI NEVOIE DE O IUBIRE ADEVĂRATĂ

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Femeia a fost creată ca să iubească. Pentru că femeia poate iubi complet. Poate iubi ca ea… şi poate iubi aşa cum are nevoie bărbatul ei să fie iubit. Ca să îl facă fericit, îl poate iubi nesăţios, nestăpânit, cu senzualitate, cu erotism şi cu voluptate. Îl poate iubi posesiv, cu dăruire şi abnegaţie, cu uitare de sine. Îl poate iubi încurajator, ca un balsam, ca o ploaie răcoroasă pentru clipele lui înfierbântate.

          Dar îl mai poate iubi şi în multe alte feluri, la care el nici măcar nu visează. Îl poate iubi ca o mamă, iertător, cu încredere şi cu speranţă. Îl poate iubi ca o zeiţă, surprinzător, inventiv şi extraordinar. Îl poate iubi ca un ostaş, cu încrâncenare, fără să renunţe, fără să îi pese de durere. Îl poate iubi cu încăpăţânare, atipic, tulburător şi ciudat. Şi îl poate iubi cu inconştienţă, împotriva oricăror şanse şi chiar când totul se opune.

          Dacă femeia a fost creată să iubească, atunci bărbatul a fost creat ca să o inspire să iubească cu întregul ei potenţial. Iubirea unei femei este ca o floare. Dacă rădăcinile ei sunt îmbrăţişate de un pământ roditor, va epata cu frumuseţea ei atunci când va înflori şi va îmbăta cu parfumul său. În fiecare femeie există puterea de a iubi total şi orice femeie îşi doreşte să întâlnească bărbatul care să o ajute să ajungă acolo.

          Uneori nu lucrurile mari sunt cele care fac o femeie să iubească un anumit bărbat, ci acele semne mărunte care dau naştere în conştiinţa sa gândului că acela şi nu altul o poate impulsiona, ghida şi conduce spre absolutul iubirii care stă ferecată în ea. Iar după ce i-a pătruns în suflet, îi va invada toate simţurile. va pune stăpânire pe mintea ei, îi va provoca trupul, îi va stârni imaginaţia, îi va răscoli gândurile, îi va aprinde simţurile, îi va trezi conştiinţa şi feminitatea.

          Bărbatul care va şti să îşi inspire femeia să îl iubească îi va păstra iubirea la fel de puternică, dar mai bogată pe măsură ce va trece prin testul timpului, dincolo de reuşite sau nerealizări, de farmecul tinereţii sau de povara vârstei, de zile bune sau clipe de cumpănă. Bărbatul care va înţelege că femeia lui poate fi mai mult decât sursa plăcerii sale, sprijinul său sau stabilitatea sa, acela va afla o taină: că iubirea cea adevărată, cea mare şi absolută este posibilă şi la îndemână, este accesibilă oricui şi în orice cuplu, dacă el are răbdarea, tandreţea şi delicateţea să fie sursa de inspiraţie a dragostei din ea.

          Bărbatul trebuie să fie adevărat pentru o singură femeie, pentru aceea pe care o face să se simtă atât de specială alături de el, încât numai acolo, lângă el, să poată să înflorească pe deplin. El nu are nevoie să îi dea motive ca să îl iubească, ci doar semne că are potenţialul să sporească, să întărească şi să crească ceea ce se află deja în ea şi astepta doar persoana potrivită ca să iasă la lumină. Aşadar, pentru femeia care îl aşteaptă pe cel ce este pentru ea, nu există neapărat bărbaţi iubitori şi bărbaţi neiubitori, dar există bărbatul potrivit. Iar pentru acela, va exista şi dragostea adevărată.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: