E BINE ACOLO, ÎN TINE…

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          E bine acolo, în tine, în partea aceea a ființei tale pe care rareori o arăți cuiva și pe care o păstrezi atât de bine ascunsă. E bine în locul acela din sufletul tău pe care doar eu îl cunosc, doar mie mi-l arăți cu adevărat, unde am dorit să pătrund încă de la început și unde am descoperit un alt tu. Și e bine să mă văd pe mine lucrând în tine, în adâncul inimii tale, unde îmi place atât de mult să fiu.

          E fenomenal de bine în gândurile tale, în cele serioase, când îți asumi viitorul alături de mine, dar și în cele complet neserioase, care mă fac să râd în hohote. Îmi place acolo, în tine, când mă lași să fac magie cu sentimentele tale, când lași garda jos și ești complet vulnerabil, dar totuși atât de puternic pentru mine, pentru noi.

          Îmi place să mă joc acolo, în tine, cu toată ființa ta, să te fac să fierbi și să vrei mai mult, să te aduc la punctul în care nu îți mai ajunge, să te provoc să îmi strigi numele. E bine acolo, în tine, unde m-ai ascuns după ce m-ai furat din lumea mea, unde mă ascund eu singură ori de câte ori lumea din afară mă obosește, unde revin de fiecare dată când mi se face dor de tine, unde nu voi mai lăsa pe nimeni niciodată să pătrundă, în afară de mine.

           Îmi place la nebunie în locul acela din tine cel…  posesiv, îmi place să te tachinez ca să îți văd posesivitatea în ochi, deși mă faci să mă simt atât de liberă dar… știi prea bine că am nevoie de confirmări… și îți place cât de mult mă încântă când mi le oferi. Și, tot așa, îmi place să intru în tine și să ți le ofer și eu, la rândul meu.

          Îmi place să te pătrund cu toată ființa mea, să te îmbăt de fiecare dată când reușești să ajungi cu picioarele pe pământ, să te iau pe sus și să te fac să nu mai știi de tine, să te zăpăcesc până uiți direcția, iar apoi să mă cuibăresc înapoi în tine, unde a atâta pace și liniște. Ador să încerc să te destabilizez, pentru că ești atât de dulce când reușesc să te conving să te lași dus de val, dar îmi dau seama că tu doar mă lași să mă joc, cu blândețe, pentru că știu că nu ai lăsa nimic să destabilizeze ceea ce avem.

           Da… îmi place în tine, în tot ceea ce ești tu și ai fost vreodată, în gândurile tale, în sufletul tău, în brațele tale și în viața ta.

          Dar știi ce îmi place cel mai mult? Îmi place că niciodată nu mă refuzi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: