BĂRBAȚII FAC DRAGOSTE CU OCHII DESCHIȘI, FEMEILE CU OCHII ÎNCHIȘI

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Pe bărbați îi stimulează vizualul, iar pe femei mentalul, tot așa cum putem spune că femeile se îndrăgostesc de ceea ce aud și bărbații de ceea ce văd. Bărbatul are nevoie să îi placă ceea ce vede, femeia are nevoie să îi placă ceea ce simte.

          Dar de la a vedea și a auzi la a te îndrăgosti este un pas mic, iar de la a te îndrăgosti la a iubi este un pas mare. Se spune că bărbații sunt vizuali, iar la femei cel mai erogen punct este creierul. Suntem construiți diferit și ne îndrăgostim diferit, iar asta este normal și aduce sarea și piperul în orice început. Diferența de la îndrăgosteală la iubire, însă, o dă schimbarea rolurilor, numai că de data asta convingător, nu doar de dragul condimentelor.

          Pentru că într-un final femeia se va opri la bărbatul care va ști să pună vorbele în practică, iar bărbatul va fi fericit lângă femeia care va reuși să îi arate mai mult decât a observat… la prima vedere. La începutul crud al unei relații cam cu asta pornim, cu ceea ce se arată cel mai ușor: el etalează principii, ea frumusețe. Devenim interesanți unul pentru celălalt suficient de mult cât să dorim să aflăm și continuarea. Iar continuarea pentru bărbați este „arată-mi că e mai mult decât văd” și pentru femei este „fă-mă să simt ceea ce îmi spui”.

          Orice început este frumos și orice continuare interesantă, de aceea bărbații fac dragoste cu ochii deschiși, căutând să descopere frumusețea pe care ea o arată mai rar, doar în clipele când toate măștile au fost aruncate, când e vulnerabilă, când e ruptă de orice altceva și e complet înlănțuită de el, iar femeile fac dragoste cu ochii închiși, așteptând să descopere senzațiile de dincolo de barierele vizualului, auditivului, concretului, să afle taina din spatele ochilor lui, a vorbelor lui, a tot ceea ce a făcut el ca să o aducă acolo, în acel moment care poate fi unic, dacă i se oferă șansa să fie.

          De ce contează pentru bărbați ceea ce văd? Cu cât este ea mai frumoasă în ochii lor, cu atât speră ei ca ea să îi fascineze, să îi facă să vrea mai mult, să îi convingă să se oprească definitiv, să nu îi plictisească, să îi topească când devin iritați, să rămână interesantă și să îi surprindă, iar asta cât mai mult timp, preferabil o viață întreagă. Ce aud femeile când ei vorbesc frumos? Aud potențialul. Cu cât vorbește el mai convingător, cu atât speră ea mai convinsă că el este capabil să pună în practică.

          Dar dacă începutul este supus lui „arată-mi ce ai” și „spune-mi ce crezi”, anduranța unei iubiri aparține întotdeauna lui „demonstrează-mi”. Când bărbații văd și femeile aud… pun un pariu, un pariu în care nimeni nu trebuie să piardă, spre deosebire de alte pariuri, un pariu că ei doi împreună, văzând și ascultând, vor putea merge de mână pe o cale comună, vor vedea viitorul desfășurându-se în fața lor și vor auzi fericirea vibrând în sufletele lor.

          Cu ochii închiși sau cu ei deschiși… este tot un salt în necunoscut, dar dacă arată bine chiar e posibil să fie frumos, iar dacă sună bine există șansa să fie și real. Dacă nu am avea asta la început, cu ce ne-am mai atrage unii pe alții? Ce ne-ar mai convinge să punem pariul?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: