CALITATEA UNUI BĂRBAT SE REFLECTĂ ÎN ZÂMBETUL FEMEII

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Dacă el este bărbat adevărat, îl vei vedea oglindit pe chipul ei. Femeia iubită frumos are un zâmbet frumos. Veți spune că orice zâmbet este frumos, dar eu voi risca să afirm că nu e chiar așa…

        Există zâmbetul amuzat, zâmbetul de conjunctură, cel de conveniență, cel de ușurare, cel care spune „mulțumesc”, cel de „bine te regăsesc”, însă doar zâmbetul femeii care are în viața ei un bărbat care știe să îi ofere dragoste spune toate astea, dar și multe altele pe lângă. Pentru că altfel toate aceste zâmbete pot fi doar o mască a calmului și a bucuriei, sub care se ascund dureri și angoase.

        Femeia fericită nu are nevoie de un zâmbet de acoperire, căci nu are ce acoperi. Pe ea zâmbetul o dezvăluie, reflectând feminitatea pe care bărbatul ei a știut, în intimitate, să o scoată de sub măști și să o provoace să strălucească în văzul tuturor.

        Femeia al cărei bărbat știe să îi fie scut în fața întregii lumi are un zâmbet strălucitor, încrezător, care te convinge înainte ca ea să ceară, fără teama de eșec, când ceilalți se trezesc subjugați fără să își dea seama și chiar îi permit să le ceară orice.

        Femeia căreia i se oferă stabilitate necondiționată are un zâmbet misterios, compus din răspunsuri și nu din întrebări, din ceea ce știe, nu din ceea ce tânjește să afle, din ceea ce nu poate fi explicat, ci doar trăit.

        Femeia cu care el a făcut dragoste complet, cu trupul și cu sufletul, atent și tandru, are un zâmbet magnetic, care o învăluie ca o aură, i se prelinge pe brațe, pe bust, în pași, îi însoțește gesturile, îi îmbracă vocea, cheamă și ispitește.

        Femeia care a fost inspirată de bărbăția lui, convinsă de virilitatea lui, cuprinsă de forța lui, are un zâmbet cuceritor, care rupe bariere, supune voințe, stinge orice împotriviri, dărâmă incertitudini. E un zâmbet ca o pavăză, e ariergarda pe care el o comandă din umbră și o trimite mereu să îi meargă înainte, să o protejeze atunci când el nu poate fi acolo.

        Femeia care e iubită așa cum merită, asumat și fără rezerve, are un zâmbet care nu dispare niciodată, îi rămâne impregnat în trăsături și întipărit pe retina ochilor. Bărbatul care știe să pună un strop de iubire până și în gesturile mărunte îi va așterne pe buze un zâmbet visător, pierdut în viitorul pentru care întreaga ei ființă tresaltă, pe care îl intuiește că va fi frumos.

        Tot așa cum numai bărbatul care nu se joacă cu sufletul, așteptările și speranțele unei femei, va aduce în privirea ei un zâmbet jucăuș, provocator, căci numai o femeie sigură pe ea, pe el și pe ce au ei doi împreună își permite să se joace și să provoace destinul. Calitatea unui bărbat se reflectă în zâmbetul femeii, dar provine din conștientizarea faptului că numai de el depinde să îl așeze acolo.

One thought on “CALITATEA UNUI BĂRBAT SE REFLECTĂ ÎN ZÂMBETUL FEMEII

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: