BĂRBAȚII ADEVĂRAȚI AU FEMEI FERICITE, CEILALȚI AU FEMEI PUTERNICE

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Bărbatul adevărat este cel care știe să facă o femeie fericită. Și nu orice femeie, ci pe a lui. Oricum ar fi el și chiar dacă nu e un bărbat perfect, atunci devine bărbatul perfect, unicul care există, singurul care merită să fie iubit de ea. Lângă un bărbat adevărat nu e nevoie să fii puternică, pentru că îți permiți să fii vulnerabilă.

          Să fii vulnerabilă, ca femeie, nu înseamnă să fii slabă, ci să fii sensibilă. Înseamnă să poți trăi cu sufletul mai mult decât cu mintea, să simți mai degrabă decât să controlezi, să îți lași inima să respire liber, în loc să ai mereu senzația că trebuie să ți-o protejezi. Rațiunea, controlul și protecția sunt atributele masculinității. Sensibilitatea, al șaselea simț și libertatea emoțională sunt farmecele feminității.

          Bărbatul care îi permite celei care îi stă alături să fie înainte de toate femeie, adică sensibilă și sentimentală, fără să îi fie teamă că el o va judeca, sau va râde de ea, ori o va considera obositoare, sau nu o va înțelege, acela este cel care o va face fericită. E vorba de acea senzație de siguranță și confort din momentul în care ea se simte complet dezgolită sufletește în fața lui, când știe că îi poate strivi spiritul, inima și zâmbetul cu un singur gest, o singură privire, un unic cuvânt, dar are încredere că nu o va face.

          Ca să fii fericit nu e nevoie să fii puternic, ci să te bucuri de viață. Așadar, bărbatului alături de care femeia se va bucura de viață, va face planuri, le va pune în aplicare, le va savura și le va împărtăși, aceluia nu îi va sta alături doar o femeie puternică, ci și o femeie fericită.

          O femeie fericită este întotdeauna puternică, dar o femeie puternică nu e obligatoriu să fie și fericită. Puterea sufletească nu e o condiție a fericirii. Fericită ești, puternică ești nevoită să fii. Ce nu te omoară, te face mai puternică. Să fie puternică este singura opțiune pe care o are cea care nu are șansa să fie fericită. Fericirea e ceva ce ți se întâmplă, puterea e ceva ce ești nevoită să manifești, cu speranța că va veni vremea când vei fi fericită.

          Orice femeie merită un bărbat care o face să uite că inima ei a fost vreodată ruptă. Iar un bărbat nu trebuie să facă o mie de lucruri ca să își facă femeia fericită, ci doar să o iubească așa cum i-a promis la prima lor întâlnire. Acelea au fost promisiunile cu care a cucerit-o, cu acelea a făcut-o a lui, de acea iubire are ea nevoie.

          O femeie puternică poate face totul singură, dar un bărbat adevărat nu o va lăsa. Iar astfel, o va face fericită. Bărbatul adevărat va vrea ca femeia de lângă el să strălucească și să fie uimitoare, iar cea mai mare calitate a sa este că nu va da niciodată unui alt bărbat șansa de a o face să strălucească la fel de frumos ca el.

          Bărbatul adevărat acceptă că nu îi poate așeza lumea la picioare femeii pe care o iubește, dar știe că pentru a o face fericită este suficient să îi demonstreze că e cea mai importantă femeie din viața lui. Ceilalți… acceptă prima idee… nu sunt capabili să o pună în practică pe a doua… și se așteaptă de la femeile lor să fie puternice… pentru că în viață nu le poți avea pe toate…

 

One thought on “BĂRBAȚII ADEVĂRAȚI AU FEMEI FERICITE, CEILALȚI AU FEMEI PUTERNICE

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: