CUM FACI FAȚĂ UNEI FEMEI ALFA

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

           Femeia alfa este cea care nu are nevoie de upgrade la un nivel superior. Este independentă, focusată pe obiectivele ei și ambițioasă. Nu pozează în victimă, nu are nevoie să fie salvată, nu încearcă să epateze pe nimeni și nu crede că doar iubirea unui bărbat o poate confirma. Vi se pare greu de trăit cu o astfel de femeie? Vi se pare dificilă sau complicată?

           Să știți că femeia alfa nu e o femeie complicată. Este doar o femeie inteligentă, făcută să pară de neînțeles de către bărbații care nu știu să îi ofere ce are nevoie. Nu e nici vreo scorpie sau vreo devoratoare de bărbați, dar este suficient să îi sugerezi unei femei deștepte că fără tine nu poate face nimic, că ea se va scutura și îți va demonstra că poate face orice… dar fără tine. Adu-ți aminte că a trecut prin momente grele și urâte înainte să te cunoască pe tine, fără ca cineva să-i fie alături, așa că să nu îndrăznești să presupui că există ceva ce n-ar putea face singură.

           Este inteligența sexy? O femeie frumoasă și deșteaptă, cu o minte suficient de colorată ca să facă un bărbat să râdă în hohote, ei bine… marea majoritate a bărbaților consideră o astfel de femeie o comoară rară. Jumătate din frumusețea unei femei este creierul. Iar femeia alfa este preocupată să fie cea mai bună variantă posibilă a sa. Ea știe că lacrimile vin din inimă, nu din creier, așa că a învățat să departajeze foarte bine între cele două, fără să uite cu adevărat de ambele atunci când dă prioritate vreuneia.

           Bărbaților le plac chestiile frumoase și replicile de efect. Combină-le și vei fi femeia ideală. Pune lângă o astfel de femeie un bărbat hotărât și galant și vei avea cuplul de vis. Femeia alfa nu suportă lașitatea și slăbiciunea de caracter. Prima îi produce iritare, a doua dezgust. Nu e greu să faci față unei femei alfa. Este suficient să recunoști că ce e al ei nu îi va lua nimeni, că nici nu va permite să îi fie luat sau îngrădit în vreun fel, să respecți asta și să o tratezi ca pe un egal. Iar în momentele când dă prioritate inimii, să îi vii în întâmpinare cu o inimă de leu, nu de măscărici.

           O femeie frumoasă este frumoasă și atât, dar o femeie frumoasă cu un creier pe măsură este o combinație letală, așa că nu e de mirare că unii bărbați simt mai degrabă partea ei letală decât… combinația. Asta e cheia, să simți combinația, să știi proporțiile, când și cât de departe să mergi, când să dai înapoi. Pentru că e alfa, își va apăra întotdeauna perimetrul. Ea nu poate fi condusă, dar poate fi convinsă. Vrei o femeie ascultătoare și non-combativă, atunci evită femeia alfa.

           O femeie care așteaptă ca alții să gândească în locul ei își va urma bărbatul fără ezitare și poate îl va face fericit, dar o femeie deșteaptă care își va urma bărbatul din convingere, rațional și cu respect, îl va propulsa și îi va îmbogăți viața în toate aspectele sale. Asta pentru că rareori ai să vezi ceva mai atrăgător, mai puternic și mai suav dominant decât o femeie alfa, adică acea femeie care dacă a părăsit o încăpere sau un grup de oameni, lasă în urma ei un vacuum imposibil de umplut.

           Numai că nu asta definește o femeie alfa, deși dacă ar fi să întrebi pe oricine, așa ți-ar descrie o astfel de femeie. În realitate, ea este cea care știe să plângă fără lacrimi în timp ce afișează cel mai perfect zâmbet, poate să înainteze atunci când totul o împiedică, se ridică cu moralul flenduri după ce a fost sfârtecată de încercări și adună putere din nimic, e vulnerabilă până la sânge, însă face ca totul în jurul ei să pară ușor. O astfel de femeie nu te va ruga, nu se va agăța de tine, nu te va sufoca cu nevoile ei, nu va aștepta nimic de la tine.

           Așadar, cum faci față unei femei alfa? Dându-i din proprie inițiativă scutul împotriva demonilor pe care nimeni, poate nici măcar tu nu îi cunoști, fără să pară că i-l oferi pentru că ar avea nevoie. Deși are…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: