FERICIREA TA NU E LOTERIE. CUM SIMȚI DACĂ TE MERITĂ?

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          L-ai mai alege a doua oară? L-ai mai lăsa să îți pătrundă în suflet, să se strecoare în tine, l-ai mai găzdui cu același entuziasm și fără rețineri?

          Relațiile încep frumos, pline de farmec și de speranțe, cu planuri de viitor, cu promisiuni că nu vă veți răni unul pe celălalt și declarații de iubire veșnică. Dar dacă atunci, la începuturi, când totul e minunat, cineva ți-ar putea spune viitorul și, descriindu-ți-l, ai afla că cel care acum îți face viața senzațională, te va răni atât de mult încât te va rupe în bucăți? Dacă ai avea garanția că așa va fi și așa se va termina, l-ai mai iubi sau ți-ai pune stavile și opreliști sentimentelor? Ai merge mai departe cu orice risc sau ai alege să te protejezi și ai refuza experiența cu totul?

          Cel pe care merită să îl iubești este cel cu care nu ai schimba nimic. Chiar dacă din cea mai frumoasă iubire s-ar transforma în cea mai intensă durere, este cel pe care l-ai alege iarăși, a doua oară, a „n”-a oară, fără regrete. Este cel care îți umple viața de magie într-atât încât, pusă în fața opțiunii, preferi să savurezi experiența decât să n-o fi trăit niciodată, deși știi că va fi fără final fericit.

          Cu cât zbori mai sus, cu atât căderea e mai dureroasă, dar nu ai refuza zborul pentru nimic în lume. Cel pe care merită să îl iubești este cel care face călătoria atât de specială, de unică, de particulară și de neverosimilă, încât îți dai seama că ceea ce trăiești alături de el e un privilegiu pe care viața îl oferă puținor oameni.

          Oamenii nu sunt perfecți, dar asta știi deja. Conjuncturile pozitive se schimbă în circumstanțe distructive, dar și asta este o lecție pe care ai învățat-o. Cele mai mari temeri au tendința de a deveni realitate… și iarăși nu îți zic nimic nou. Durerea copleșește dragostea, iar el iese din viața ta… ai trăit asta, știi cum e…

          Ei bine, dacă la acel moment, pe care îl cunoști, simți că nu ți-ar părea rău pentru nimic din ceea ce a fost, dacă pusă în fața alegerii, ai alege să îl ai iarăși, datorită a tot ceea ce a fost frumos, atunci ai găsit bărbatul căruia merită să i te oferi.

          Și, cine știe? Poate că defectele nu vor săpa între voi crevase de netrecut, circumstanțele vor putea fi depășite și temerile învinse. Simți că merită să îți asumi riscul? Atunci iubește-l cu tot ce ai mai bun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: