CE ÎNȚELEG FEMEILE PRIN „MĂRIMEA CONTEAZĂ”

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

        Nu știu cărei femei i-ar plăcea o personalitate minusculă, un caracter nesemnificativ sau o prestanță pe care să o cauți cu lupa. Așa că da, dragi bărbați, mărimea contează!

          Un bărbat cu personalitate va dori ca femeia din viața lui să îi fie un egal, nu un adept. Va avea grijă ce va gândi despre ea, pentru ca va ști că gândurile se traduc în atitudini, că atitudinile se reflectă în cuvinte, cuvintele generează reacții, reacțiile ajung să devină obiceiuri, iar obiceiurile bune fac o relație bună. Își va măsura succesul după măsura dorințelor sale, dar va ști să facă în așa fel încât dorințele sale să fie împlinirea visurilor ei. Nu își va bate joc de visurile ei, pentru că asta ar însemna să își bată joc de propriile dorințe. Mărimea personalității contează, pentru că dă mărimea dedicării bărbatului pentru femeia care îi stă alături.

          Bărbatul de caracter știe că scopul în viață nu este a-i depăși pe ceilalți, ci a te depăși pe tine însuți. Fiind preocupat în continuu să evolueze, femeia va avea mereu alături cea mai bună variantă posibilă a lui, așa că nu va simți nevoia să îl schimbe și nici nu va simți că îi lipsește ceva. El va avea curajul să își urmeze inima și intuiția, iar dacă ea va fi în inima lui, el va intui tot ce are nevoie să îi ofere pentru a o face fericită. El nu numai că va asculta cuvintele femeii, îi va privi ochii, îi va sesiza tonul, îi va înțelege expresia feței, dar va ști să îi interpreteze tăcerile și va auzi ceea ce nu spune. Mărimea caracterului contează, pentru că oferă bărbatului cheia spre a face femeia să i se dedice.

          Ceea ce dă prestanță masculinității este interiorizarea gândului că nu e niciodată prea târziu să fie omul care ar fi putut fi. Iar asta îl scapă de complexe, adică de toate lucrurile care îl îngrijorează pe un bărbat complexat, pe care consumă energie și care, de cele mai multe ori, nici nu se mai întâmplă, dar îl îndepărtează de la ceea ce contează. Prestanța este manifestarea exterioară a ceea ce bărbatul crede despre el însuși. Un bărbat cu prestanță nu va minți femeia și îi va spune sincer tot va vrea să știe, conștient că doar astfel o va face să aibă încredere în el orice ar fi. Mărimea prestanței unui bărbat contează, pentru că e semnul că vrea să construiască și să crească împreună cu femeia care îl iubește.

          Mărimea contează pentru orice femeie, dar nu acea mărime care se măsoară cu rigla, ci aceea care se măsoară cu standarde!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: