CUM LE PLACE BĂRBAȚILOR SĂ FIE FĂCUȚI LA PSIHIC

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Nu e manipulare dacă lui îi place. Iar dacă îi place mult, atunci va ajunge să aștepte ca pe un premiu să fie manipulat. Se numește preludiu psihologic și e singura situație când victima nu se plânge de ceea ce i se întâmplă.

          Încrederea este sexy, iar încrederea femeii în propria sexualitate este crucială. Când nu e cu tine, nu-l lăsa să treacă prin zi fără să simtă că îl strâng hainele… atunci când n-ar trebui… mai ales de la brâu în jos. Că e la serviciu, că e la cumpărături, la bere cu prietenii sau oriunde în altă parte, fă-l să vrea să lase totul baltă și scurtcircuitează-i autocontrolul din când în când. Cum mergi la sigur? Adu-i aminte cât de bine e fără haine, lângă tine, mai ales în momentele în care nici în ruptul capului nu ar putea lăsa totul baltă. Iar pentru asta nu ai nevoie de mai mult de câteva cuvinte, de un sms sau un alt semn mic, dar de efect. Nimic foarte intruziv, doar cât să-l faci să fiarbă. Și așa vei fi mereu în gândurile lui.

          Lasă-l fără replică, zăpăcește-l cu câte o frază la care nu se așteaptă, ceva ce nu te-ar crede în stare să spui tocmai tu, ceva surprinzător și, firește, suficient de șocant încât să îl pui pe gânduri, să nu aibă altă reacție decât să te privească cu gura căscată. Iar dacă ceea ce îi spui va sugera promisiuni de bucurii sau plăceri viitoare, nu va avea nimic împotrivă să te privească tâmp, să nu-ți ascundă că salivează, să dea din cap cuminte și să te urmeze oriunde i-ai cere.

          Nu uita să îl lauzi, dar ai grijă să îl și provoci în același timp. Subtil și cu grijă, de parcă simplul fapt că ar accepta provocarea ar presupune automat și că va avea succes. Va ști că te joci cu orgoliul lui, dar va vrea să demonstreze că reușita pe care i-o lauzi nu a fost o întâmplare și va accepta orice provocări, dorindu-și să îți dovedească nu doar că poate, ci că poate la superlativ.

          Nu subestima capacitatea bărbaților de a percepe limbajul non-verbal. Firește, dacă e un subiect care îi interesează. Poți să îi promiți mai multe cu o privire decât cu o sută de cuvinte. Privirea care i se înfige în mijlocul creierului, gestul care îl atinge în plexul solar, vibrația din vocea ta care îi stârnește imaginația mai mult decât ceea ce spui… garantat reacția îți va mângâia orgoliul.

          Așa că fă-l la psihic, fă-l până ajunge să îi placă atât de mult încât să nu își pună problema că vreodată i-ar mai putea plăcea altceva, cu altcineva sau în altă parte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: