TRUPUL CARE NU A ÎNSEMNAT NIMIC

  I-a zis sute de cuvinte mărunte care au încântat-o, au făcut-o să râdă, să se simtă dorită și admirată, să povestească despre ea, au inspirat-o să aibă încredere și să se lase dezvelită nu doar de haine, ci și de bariere și de opreliști, să se dezbrace de caracter și de moralitate și să îi cedeze.

          Îl recunoașteți? Este bărbatul pentru care să facă sex nu este suficient. Este bărbatul care are nevoie de confirmarea masculinității, să simtă că a cucerit, că a fost special, dar pentru care celălalt trup nu a însemnat nimic, decât o nouă ocazie de a scăpa de tensiunea erotică pe care acasă, cu femeia care chiar contează, nu o mai poate împlini așa cum și-ar dori.

          Este bărbatul credincios celei alături de care a construit, dar care se simte sufocat și mai are nevoie din când în când de câte o escapadă, ca pentru a-și dovedi că vremurile lui de glorie încă nu au trecut de tot, că haiduciile tinereții încă mai pot reveni, cu la fel de mult farmec, și că viața, uneori atât de anostă, acum că are responsabilități pe care și le asumă până la capăt, nu va fi formată, totuși, DOAR din responsabilități.

          Dar dacă îl întrebi, îți va spune că pentru el trupul alături de care a petrecut ore nebune, perverse, demente, neobosite, îndelungate, istovitoare, erotice până la demență… de fapt nu a însemnat nimic. Că ar reveni alături de acel trup și tot nu ar însemna nimic. Că ar spune posesoarei acelui rup tot ce ar simți că e nevoie ca ea să îi cedeze iară și iară… și tot nu ar însemna nimic. Ba chiar ar fi șarmant și gentleman, ar fi atent și drăgăstos, că doar a avea din când în când o amantă nu înseamnă să te comporți ca un barbar în călduri.

          Dar în secunda în care cea alături de care mai uită de lume din când în când chiar ajunge să creadă ceea ce spune el, dacă ea ajunge să creadă că dincolo de cuvintele care au doar rolul de a face sexul mai intens, chiar ar fi un sâmbure de adevăr, are grijă să îi facă imediat un duș rece. Rece ca gheața. Și să îi aducă aminte că el aparține altcuiva, că acasă îl așteaptă cineva.

          Cineva… Cineva este și ea, femeia lui de escapadă, care nu degeaba îl face să muște din pereți, atât de cineva este capabilă să fie, dar e numai un cineva, nu și un ceva. Iar acel ceva face diferența. Sunt anii de amintiri, de luptă alături de același partener, sunt anii de viață pe care i-au înghițit împreună, chiar dacă uneori au făcut indigestie, sunt planurile pe care nu au mai putut să le realizeze și pentru care au suferit la unison, sunt eșecurile peste care s-au trecut unul pe celălalt, sunt vulnerabilitățile pe care și le-au acceptat.

          Iar ea, senzaționala care îl face să își aducă aminte de vremurile în care masculinitatea din el clocotea, cea care îl face să se simtă din nou invincibil, fermecător, magic de fiecare dată când se află împreună într-un pat, nu poate concura, totuși, cu cea care zi de zi îi aduce aminte de toate momentele când a fost laș, când nu a fost suficient de bărbat, când a uitat cum să poarte lupta, darămite să o impresioneze și să o recucerească.

          Și totuși aceea, cea de acasă, cea de care îl leagă nu doar amintiri frumoase, ci și multe încărcate de o grea povară negativă, aceea câștigă în fața celeilalte, pentru că în fața celei de acasă a fost deja imperfect și totuși ea i-a rămas aproape, alături de ea a luptat și uneori a mai și câștigat, în relația aceea a investit tot ce a avut el mai bun, chiar dacă asta l-a stors de puteri într-atât încât acum simte nevoia să își obțină confirmarea din altă parte.

         Trupul care nu a însemnat nimic, care nu înseamnă nimic nici măcar atunci când revine la el, degeaba este senzațional. Își ia ce are nevoie, se revigorează, se tonifică, se stimulează și se reîntoarce acasă, acolo unde știe că își va consuma toată energia, la cea al cărei trup, în decursul timpului, a ajuns de asemenea să nu mai însemne nimic, dar de care îl leagă experiențe care l-au înlănțuit pentru totdeauna.

           by Alexandra HUIDU

       COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

3 thoughts on “TRUPUL CARE NU A ÎNSEMNAT NIMIC

Add yours

  1. mmm eterna poveste a barbatului casatorit care spune doritei femei de “amnta” “nu mai am nimic cu sotia mea…de mult …eu pe tine te vreau eu pe tine te iubesc eu cu tine ….vreau..dar nu pot sa divortez din …” si-ti insira 12-15 motive de-ti vine a plange de mila lui!!
    serios…eu am divortat cand nu a mai mers parteneriatul….tu ???
    asta este motivul ptr care eu niciodata ..dar niciodata nu am intrat intr-o relatie cu un barbat insurat …si daca ma intind pe jos de drag !!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: