CEL PE CARE NU VREI SĂ-L MĂSORI DOAR ÎN ORGASME

COMANDĂ ROMANUL – CLICK AICI

          by Alexandra HUIDU

          Cine este el? Este bărbatul care ți-a transformat, atunci când l-ai întâlnit, o zi gri într-una fascinantă. Este cel cu care ai știut că vei face dragoste de prima dată când l-ai privit în ochi. Este bărbatul care te-a făcut să tremuri de dorință la doar câteva minute după ce ați început să vorbiți, care te-a făcut să-ți uiți ideile, să îți imaginezi cele mai nerușinate chestii cu el în cele mai nepotrivite momente.

          Tot el este cel care te face să fii strălucitor de frumoasă de fiecare dată când te atinge, care te face să rogi, să strigi, să ceri, să mulțumești, să spui „nu mai pot”, în timp ce trupul tău urlă „mai vreau”, lasciv și nepotolit. Este omul care te-a făcut să îți redescoperi feminitatea, să te miri de tine și de ce ajungi să vrei, să redimensionezi tot ceea ce știai despre sex, despre cât de bine poate să fie și despre cât de nepotolită poți fi atunci când cineva știe să îți apese butoanele pe care începi să cânți.

          Este cel care știe să te gestioneze în momentele de frustrare, pentru că are metodele lui de a-ți înlocui orice stare negativă cu o altă stare, pulsatilă și vie, care știe să îți facă față atunci când ești vulnerabilă sau confuză, pentru că îți canalizează gândurile spre nebunii atât de mari, încât nu prea îți mai rămâne energie și pentru altceva, care are metoda perfectă să te potolească atunci când nici măcar tu nu știi ce vrei, pentru că știe cum să te facă să îl dorești nestăpânit, de parcă tot corpul tău ar fi format doar din senzații și toate terminațiile tale nervoase ar fi fost create pentru a face un singur lucru: a-i da lui satisfacție, cu fiecare nouă explozie de plăcere absolută, iară și iară, urmându-l într-o tornadă nesfârșită de dorință, pe care până atunci nici nu credeai că vreun bărbat te-ar putea face să o trăiești.

          Este bărbatul alături de care de la un punct încolo le uiți șirul… Uiți șirul senzațiilor, a tulburărilor, a sentimentelor și a… orgasmelor. Dar cel mai bine uiți cum ai fost înainte de el, pentru că te-a adus acolo reinventându-te, te-a făcut să te simți despuiată de tine însăți, dezgolită până la esența a ceea ce poți fi, vulnerabilă și maleabilă, te-a făcut să uiți de lume alături de el, de timp și spațiu. Și te-a făcut să uiți cum e să NU fii îndrăgostită. Pentru că nu ar fi putut să te facă să fii atât de explozivă fără să te atingă mult mai profund, în interiorul luminos al locului aceluia din tine care reprezintă fabrica ta de sentimente.

          Așa că pentru tine a ajuns să fie mai mult decât amantul, mai mult decât iubitul. Ai ajuns să îți dorești să fie cel care vine la tine, spre tine, căutându-te, ai ajuns să vrei să numeri alături de el nu doar orgasmele, ci și momentele lui când are nevoie ca cineva să îl poarte în suflet, să îi ofere un loc cald și tandru în care să simtă că el contează. Poate că la început ți-a plăcut că revine după orgasme, dar acum asta nu îți mai ajunge. Ți-ar plăcea să auzi de la el că se reîntoarce și pentru altceva, că are puterea să fie mereu bărbatul senzațional care este atunci când faceți dragoste, iar asta inclusiv în viața de zi cu zi, pe străzile aglomerate, în birourile de la job, în hypermarketuri, când își conduce mașina, în traficul aglomerat care îl ține departe de tine… sau îl aduce spre tine… depinde de perspectivă.

          Poate că la început a fost doar atracție și instinct, dar nu se poate ca doi oameni să împărtășească ceea ce faceți voi în nopțile voastre de nebunie pură fără să lase urme unul în celălalt. Și știi că asta nu e o iluzie, și știi că fericirea e la distanță doar de un „hai să încercăm”. Și nu vrei să îl convingi de asta, ci ți-ar plăcea să vadă și el că așa este, la fel de clar cum o simți tu. Fără teamă, fără rețineri, lăsând în urmă toate eșecurile anterioare, toate femeile care l-au „defectat”, tot cinismul pe care l-a adunat într-o viață de deziluzii.

          Așadar… cine este el? Este cel de care știi că nu te vei putea desprinde oricât ai încerca, de care nu te vei vindeca cu adevărat niciodată, pentru că nimeni nu îl va egala. E cel care te-a furat de la tine și de la care nu mai vrei să te recuperezi, este cel căruia o viață dacă i-ai oferi tot ce ți-ar trece prin cap că i-ar plăcea și tot ce ai ști că are nevoie, și tot nu te-ai putea opri să vrei să îl măsori și altfel decât în… secundele până când te va atinge din nou.

Titlul i se datorează Ninei Cremeneanu, blogger at „Doctor de Romantica” – https://doctorderomanica.wordpress.com/

Mulțumesc, Nina!

One thought on “CEL PE CARE NU VREI SĂ-L MĂSORI DOAR ÎN ORGASME

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: