BĂIEȚII SALIVEAZĂ, BĂRBAȚII DORESC

          Pe cât de mult le place femeilor să stârnească pasiuni incontrolabile, pe atât de mult le place și ca bărbatul să rămână demn în înflăcărarea lui. Salivatul și privirea rugătoare de cățeluș nu sunt considerate tocmai atrăgătoare.

          Băieții puberi se lasă controlați de senzații, bărbații au autocontrol. Băieții nu știu cum să își gestioneze impulsurile erotice și se trezesc că se mișcă dezarticulat, se sparg în figuri și vorbesc vorbe, ocazie cu care de multe ori dau cu bâta în baltă. Bărbații știu când să savureze și când să pună frână, au răbdare, exploatează oportunitățile pe măsură ce se ivesc și urmează vorbele cu fapte.

          Bărbaților în devenire li se acceptă derapajele, pentru că oricine trebuie să pornească de undeva, nu? Pusă față în față cu un astfel de tânăr, o femeie își va descoperi repede instinctul matern și îi va trece cu vederea atitudinile necenzurate de experiență, iar dacă va putea, îl va învăța cu subtilitate câte ceva. Bărbatului care se comportă ca un băiețel, însă, aceeași femeie îi va da o lecție.

          De la o vârstă încolo, cel care nu își poate ține sexualitatea sub control este profund deranjant. Și da, ține de vârstă, nu de lipsa de experiență. Un bărbat „netrecut prin femei” va fi mai timid și mai puțin dezinvolt, dar nu va deveni deplasat în comportament. Bărbatul îți iese în întâmpinare cu personalitatea, băiatul merge la înaintare doar cu erecția, și nici aceea de durată.

          Acolo unde un tânăr ar putea fi acuzat în cel mai rău caz de lipsă de subtilitate, un bărbat trecut de o anumită vârstă este de-a dreptul vulgar. Există o mare diferență între a fi impetuos și a fi grosolan, între tumultuos și mitocan, necizelat și bădăran, năvalnic și mojic, neinițiat și prost-crescut.

          Cel care își tatuează „vreau să te … ” pe frunte, nu va primi puncte nici măcar pentru sinceritate. Acela care o mai spune și fără perdea, va rămâne un disperat după sex și atât. Abordările ex abrupto și necenzurate nu sunt o dovadă de curaj masculin, ci de nerăbdare după… lipsă. Dacă bărbatul se gândește ce să îți spună, imaturul se gândește ce ți-ar face, iar asta e străveziu și îndepărtează pentru că… ce Dumnezeu ți-ar putea face altceva decât … ? De ce ar accepta o femeie pe lângă ea un infantil care i-ar putea face DOAR asta, în locul unui bărbat cu care ar găsi ceva de făcut ÎMPREUNĂ?

          E plină lumea de oameni ajunși la vârsta bărbăției și care nu își dau seama cât de rușinos de puerili au rămas. Bărbăția nu se rezumă la capacitatea de a menține o erecție și de-a o folosi în diverse stiluri, cât mai mult și mai des posibil. Bărbăția nu e nici perversă, nici desfrânată, nici fetișistă. Bărbăția este dârzenie, forță interioară, caracter puternic, demnitate și autocontrol. Poate că în pat asta contează mai puțin, dar categoric ajută un bărbat să ajungă acolo cu o femeie.

          Unii însă, din nefericire, mai au multe de învățat. Și, cel mai trist, e îndoielnic că vor învăța vreodată…

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: