DECLARAȚIA DE DRAGOSTE A UNUI FUSTANGIU

By Alexandra Huidu

          Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Ești cea mai bună parte din mine. Nu vreau ca vreodată să pierd asta. Pentru că altfel, m-aș pierde pe mine. Tu m-ai învățat să iubesc. Și vreau să te iubesc așa cum meriți, vreau să fiu capabil să pot, să știu cum să te fac să fii fericită. Vreau să fiu cel care îți oferă totul și îți ia totul. Te vreau doar pentru mine, să te fur întregii lumi. M-ai făcut fericit. Și m-ai făcut întreg. Să nu-mi iei asta niciodată. Îți fac declarații de dragoste! Da, recunosc, sunt primele din viața mea! Mai am de lucru, probabil, dar am să încerc să mă fac înțeles…

          Poate că ai impresia că între atâtea altele dinainte, nu se poate ca tocmai tu să fii cea mai bună, cea care mă face să mă simt cel mai bine, care să îmi împlinească toate fanteziile, dar ești femeia care ÎMPLINEȘTE! Să nu te îngrijoreze altele sau cele care au fost, căci nu au nici o legătură cu noi. Toate au fost. De acum înainte, nu vei fi ”și tu”, ci vei fi tu.

          Cele dinaintea ta n-au lăsat nimic în loc decât gol și dezgust! Uneori era un debușeu. Alteori o formă de relaxare: unii se duc la un masaj, eu făceam sex. De fapt… în esență, bănuiesc că este și o formă de masaj… În fine. Unele femei din viața mea au fost mai tehnice, altele mai puțin tehnice. Unele mai curajoase, altele ceva mai timide. Am făcut multe porcării, în multe contexte. Odată cu trecerea anilor, am început să fiu ceva mai introspectiv, să încep să privesc sexul ca pe o formă de hobby. Nu râde! E ca atunci când iei cursuri de pictură și încerci să devii din ce în ce mai bun. Și dacă tot aveam ocazia… ocazii… Să spunem că era modalitatea mea de a analiza natura umană, esența feminității. Surprinzător, cu cât căutam mai mult, cu atât descopeream mai puțină feminitate și mai multă falsitate, sau orgolii stupide.

          Erau momente când plecam dezamăgit, altele când plecam extenuat. Unele erau mai curajoase și mai tehnice. Aproape că mă provocau să țin pasul. Numai că mereu am avut senzația că n-o făceau pentru mine, ci ca să arate încă o dată, inclusiv sub forma asta, că erau mai femei decât altele. Mi-am dat seama după ceva timp că asta este doar o altă formă de frivolitate, cu ele am simțit întotdeauna experiența. Nu dragostea, nu dorința de a mă cunoaște, nu tandrețe sau duioșie, așa cum simt cu tine, ci numai și numai experiență. Cu fiecare gest parcă cereau ”recunoaște că sunt cea mai bună cu care ai fost vreodată!”.

          În unele contexte, experiența e bună. În materie de sex, însă, când vine vorba de experiență… Hai să-ți spun așa: pentru o femeie nu e tocmai lăudabil să dea dovadă de prea multă experiență. E bine, dacă e o femeie care îți trece prin pat o noapte sau, în fine, o perioadă scurtă de timp, însă orice bărbat cu scaun la cap îți va spune că femeia lui de acasă trebuie să aibă doar atâta experiență cât să vrea mai multă. Cu el. Cam ca tine, așa… Încerc să îți spun că eu cred cu tărie că cel mai greu pentru o femeie este să păstreze respectul bărbatului de lângă ea după ce a văzut-o goală.

          Pe nici una nu am iubit-o! Pe tine te iubesc! Asta schimbă total lucrurile! Și modul meu de a le percepe. Nu m-a interesat vreodată chiar atât de mult o femeie încât să stau deoparte și doar s-o privesc. Nu mi s-a părut nici una suficient de fascinantă. Sau de frumoasă. Despre nici una nu am vrut să știu… totul. Despre tine, da! De aceea m-am și oprit din căutat. Nu am, pentru că nu există, un cuvânt suficient de bun care să-ți spună ce simt pentru tine. ”Te iubesc” pare diluat pe lângă ce e în sufletul meu!

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: