FĂ-I PRIETENELE INVIDIOASE!

By Alexandra Huidu

          Cum e când o iubești senzațional și îți iese? Când îi faci prietenele să tremure de invidie! Când le vezi că vă privesc și nu le vine să creadă că mai există pe lume și bărbați ca tine, că au greșit atunci când au bălăcărit toată rasa bărbătească și nu au încotro decât să recunoască că au făcut ca vulpea care nu a ajuns la struguri, așa că i-au denigrat pe toți ca fiind acri!

          Adevărul este că toate aceste femei abia așteaptă să intre și în viața lor acela care le va demonstra contrariul, iar tu poți fi exemplul viu că se poate! Așa arăți cât ești de bărbat, demonstrând că ești în stare să faci O SINGURĂ FEMEIE să nu-și mai încapă în piele de fericire, nu trecând de la una la alta și contabilizându-le pe răboj. E ușor să devii centrul universului cuiva o scurtă perioadă de timp, dar e mult mai greu să te menții. Toate femeile știu asta, așa că toate își doresc un bărbat care să le facă să uite că mai există și alții pe lume.

          Fă-o pe femeia ta să-și piardă concentrarea numai când își aduce aminte de tine, să roșească imaginându-și cum va fi când va ajunge înapoi lângă tine, să se învelească cu brațele tale și să se încălzească cu dogoarea șoaptelor tale. Intoxic-o cu exuberanța din inima ta și te va înăbuși cu devotamentul ei. Va fi a ta nu doar când ți se va oferi, ci și atunci când vei fi departe, te va urma nu doar cu pașii, ci și cu gândurile, se va hrăni cu amintirile despre tine, dar numai tu o vei putea sătura, cu buzele tale.

          Culmea, tot așa vei ajunge să te impui și în fața bărbaților. Până și ei se vor întreba ce ai tu în plus comparativ cu ei de reușești să faci o femeie să își aștearnă întreaga ei lume la picioarele tale. Acesta e secretul și ca să îndepărtezi orice posibili alți pretendenți. O vor admira de la depărtare, dar nu vor îndrăzni să se bage. O femeie luată fără drept de apel se vede de la o poștă. Întreaga ei ființă va transmite frumusețe, strălucire, glorie feminină, dar în același timp va răspândi în jurul ei senzația că este intangibilă.

          Abia acum începe adevărata provocare pentru tine. După ce ți-ai asigurat poziția în viața ei și ai ajuns să fii privit cu ochi pofticioși de cele care ți-au văzut potențialul oglindit pe chipul ei. Dar dacă ești bărbatul adevărat și deosebit care ai dovedit deja că poți fi, asta te va impulsiona și mai mult să îți bați toate recordurile personale alături de acea unică pe care ai ales-o. A ta și a nimănui altcuiva, pentru că tu i-ai descoperit acordurile pe care sufletul ei cântă, al ei și a nici uneia alteia, pentru că doar ea te-a făcut să vrei și să poți.

          Marca ta, tatuată în ființa ei, de unde nu o va mai șterge nimeni! Fă-i prietenele să se întrebe cum de reușești, care îți este secretul, ce le scapă lor și a descoperit ea de are un astfel de bărbat și atâta fericire. Nu e ca și când pentru ea chiar ar conta ce spun ele, căci tu nu vei mai avea nevoie de nici un fel de publicitate suplimentară. Prin fapte îți vei fi demonstrat valoarea, nu prin jocuri de lumini și prezentări abile! Însă știi la ce ajută? Te ajută indirect, deoarece oriunde se va întoarce va da tot de tine, la fiecare astfel de reacție a prietenelor te va vedea tot pe tine în fața ochilor, își va aminti și va vrea înapoi de unde a primit. Nu din grandomanie îți urez să-i faci prietenele invidioase, ci ca să știe, chiar și atunci când e departe de tine, cât e de norocoasă că te are!

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: