FEMEIA INTELIGENTĂ NU ÎŢI PICĂ LA PAT. TU ÎI PICI EI

By Alexandra Huidu

        Unii bărbaţi îşi fixează atenţia şi dorinţele asupra unei femei anume şi încep să îi facă o curte asiduă, iar atunci când nu funcţionează, auzim alţi bărbaţi cum îi consolează/încurajează cu replica “asta e din aia deşteaptă, nu pică aşa uşor”. Ei bine, pentru toţi aceştia am o veste proastă: femeia inteligentă nu pică nimănui la pat. Bărbaţii sunt cei care îi pică ei.

          O femeie deşteaptă are un cântar foarte fin cu care apreciază dacă cel din faţa ei o merită. Chiar şi pentru o simplă aventură. Da, şi femeile au aventuri, numai că cele deştepte ştiu despre asta doar ele, nu întreg satul. Până și când se decide să facă o nebunie, ea va alege tot pe cineva de aceeași… clasă cu ea. Pe o femeie deşteaptă nu o impresionează muşchii şi egoul de mascul. Dacă îşi pune mintea, ronţăie zece astfel de exemplare odată, din câteva cuvinte.

          Deşi poate că unii ar atrage-o fizic, preferă să nu se complice cu ei şi să rămână singură, căci este conştientă că ei sunt cei care au nevoie de protecţie, cu alte cuvinte au nevoie să îi apere ca să nu pice prea tare… după ce îi vor pica la pat. De ce? Pentru că de o astfel de femeie bărbaţii se cam îndrăgostesc, iar femeia deşteaptă nu e sadică, e doar selectivă. Nu vrea să rupă inimi şi nici nu are chef să şteargă lacrimi. Nu îi place să umilească pe nimeni, nu se joacă de dragul de a se simți superioară cu bărbații care o doresc și nici nu le cere să o înțeleagă celor care nu sunt capabili.

          Dar o astfel de femeie cunoaşte exact care îi este valoarea şi ce poate ea oferi unui bărbat. Este conştientă că, până şi în zilele ei cele mai proaste, bărbatul care îi stă alături va avea parte de ceva special, ceva ce nu ar putea primi de la orice femeie. Aşa că are grijă cui îi face acest dar. Chiar și atunci când relația nu este una dintre acelea pe care le-ar privi ca fiind de viitor, în lipsa magiei, a farmecului și a acelui je ne sais quoi special, preferă singurătatea în loc să se implice în ceva sordid.

          O femeie inteligentă nu va accepta complicațiile și încrengăturile promiscue. Nu va intra în legături cu bărbați „luați”, „promiși”, „vizați”, „marcați”, iar asta din respect pentru propria persoană, dar și dintr-o solidaritate de castă pe care nu o va încălca niciodată. Nu are nevoie ca un bărbat să o confirme, așa că va dori ca bărbatul pe care îl lasă să îi intre în viață să o dorească pentru acel ceva special al ei, care să îi fie suficient, chiar dacă pentru un timp scurt, dar să îi fie în exclusivitate suficient.

          Ea ştie de la început exact ce rol va juca în viaţa ei bărbatul căruia îi va permite să îi intre în pat: distracţie, aventură de o noapte, legătură fără obligaţii sau relaţie asumată. Iar dacă face parte din primele categorii, oricât s-ar chinui el, nu o va convinge să îl avanseze. Diferenţa o face tot… inteligenţa. Cu cât bărbatul va fi mai capabil să îi stârnească mintea, sufletul, năzuinţele ținute în taină… sau nu… va fi ori aventură, ori iubire ori… deloc.

          Atunci când bărbatul i-a intrat în suflet, ea nu pică la pat, ci se îndrăgostește, iubește, se oferă, dar atunci nu mai este vorba de sex, de pat, ci de continuarea în atingerile intime a intimității sufletești pe care a descoperit că o poate împărtăși alături de bărbatul respectiv. Și, de asemenea, dacă se ajunge aici nici pentru bărbat nu se mai discută doar despre sex.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: