HAI SĂ ÎȚI EXPLIC CUM S-O…

By Alexandra Huidu

… faci să te observe… Nu fiind frumos, căci frumusețea e relativă, în funcție de ochii celei care privește, nu vorbind mult, pentru că la început nu ai de unde să știi dacă e interesată de ceea ce ai tu de spus, nu expunându-ți realizările (indiferent de tip), întrucât nu astea contează cu adevărat când vrei să atragi pe cineva… Ci fiind misterios. Da, nu numai bărbații sunt atrași de mister. Și femeilor le place să descopere, să fie incitate să îl cunoască pe cel din fața lor. Sugerează-i că dacă încearcă, e posibil să descopere o comoară.

… faci să te dorească… Ascultând-o și răspunzându-i nu numai la ceea ce îți spune, dar mai ales la ceea ce intuiești că ascunde. Cel mai erogen punct din corpul unei femei este… creierul. Las-o să știe, firește, că o dorești, dar nu asta trebuie să fie punctul pe care să insiști. Evidența prost disimulată sau, în fine, prost prezentată, o va îndepărta.

… faci să te aleagă dintre ceilalți potențiali… Nu o sufoca, las-o și pe ea să vină spre tine. Dacă ai depășit cu bine primii doi pași, acum e momentul să afli. Mai arată-te și indisponibil din când în când. Și femeilor le place să cucerească. Nu arde etapele, nu grăbi lucrurile, nu te mișca prea repede. Un bărbat prea insistent devine obositor, nu flatant sau curajos. Dă-i ocazia să i se facă și ei dor de tine, să simtă și ea lipsa ta.

… faci să aibă încredere în tine… Fii discret. Evident, cu ceea ce îți spune despre ea sau cu ceea ce faceți voi doi când sunteți împreună. Dar fii discret și cu experiențele tale anterioare, cu alte femei. Nu le vorbi de rău în fața ei, pentru că o vei face să se întrebe dacă nu cumva așa vei face și în ceea ce o privește pe ea, cu alții.

… faci să se urce pe pereți… Dacă ai suficientă putere în tine astfel încât prima voastră noapte împreună să nu fie despre tine, despre a-ți potoli în sfârșit toate dorințele pe care ți le-a stârnit, ci despre ea, despre a afla ce îi place și cum, cu răbdare și tandrețe, garantat vei descoperi niște secrete interesante și vei dobândi niște atuuri imbatabile.

… faci să te iubească… Arătându-i că ești bărbat: protejeaz-o, mândrește-te cu ea, respect-o, susține-o. Arată-i că poți fi hrană pentru sufletul ei, refugiu pentru temerile ei, că brațele tale puternice pot închide toată lumea pe dinafară, că atunci când îi săruți fruntea sau mâna o faci pentru că dragostea ta e mai mult decât simpla senzualitate. Asta face diferența dintre o relație oarecare și dragoste.

… faci să te respecte… Demonstrându-i că nu ești ca o trestie în bătaia vântului, că ai un set de principii de la care nu te abați, oricât de greu ar fi: greutatea cuvântului dat, grija pentru familie (frați, părinți), curajul de a recunoaște când greșești etc. Nu e nevoie să fie multe, dar ține-te de ele. Asta departajează un bărbat cu care ai o relație oarecare de bărbatul care are potențialul de a deveni tatăl copiilor tăi.

… faci să spună „da”… Nimic deosebit. Dacă le-ai făcut pe toate cele de mai sus, e suficient să o întrebi. Vezi tu, asta e partea ușoară. Greu a fost ce ai făcut până acum.

… faci să rămână a ta o viață întreagă… Toate cele de mai sus, până la capătul capătului. Serios, e mai greu să o faci să zică din nou „da” după zece ani de căsnicie și doi sau trei copii, decât ți-a fost când ai întrebat-o prima dată! Crezi că vei putea?

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: