PRIMUL BĂRBAT AL UNEI FEMEI ARE O SINGURĂ OBLIGAȚIE

        Nu să o transforme în femeie (este deja, ce îi oferă el e doar o nouă experiență), nu să îi lase amintiri de neuitat, nici să n-o rănească vreodată (lucrurile au tendința de a nu fi veșnice și asta inevitabil doare), ori să o iubească cu disperare sau să o ceară de nevastă (pentru cei șocați de afirmație, le reamintesc că trăim în secolul al XXI-lea). Primul bărbat al unei femei are o singură obligație: să spună „ești foarte bună la pat!”. Dar să fie convins când o spune și să nu mintă!

          Veți ridica o sprânceană și veți spune că o abia-fostă-virgină nu are cum să fie bună la pat. Vă voi contrazice și vă voi spune așa: unu – nimeni nu s-a născut învățat (cu accent pe învățat) și doi – toate femeile bune la pat au fost odată virgine. De fapt, cred că este și un trei: dacă pornim de la premisa care nu comportă contraziceri că o începătoare nu poate fi pricepută, atunci înseamnă să achiesăm fără rezerve și la ideea că doar experiențele dese cu mulți parteneri o pot ajuta să devină. Cum se împacă asta, atunci, cu dorința cvasiunanimă ca femeia să treacă, de preferat, prin cât mai puține paturi?

          Am auzit mulți bărbați spunând că nu le trebuie virgine, că vor femei gata învățate. Am auzit și foarte multe femei care au povestit că au fost părăsite de primul bărbat din viața lor pentru că nu se descurcau la pat (și le cred, mai ales că am observat cât de revoltați sunt bărbații când vine vorba de confrații lor care au făcut asta). Am cunoscut bărbați pentru care sexul cu o virgină reprezenta confirmarea absolută a abilităților de cuceritor, dar și categoria celor stresați de ideea de a fi primul, nu în ceea ce o privea pe femeie, ci prin raportare la cei care i-ar fi urmat în viața ei: „să nu mă înjure următorul că n-am învățat-o ce să facă!”.

          Revenim, se pare, cu caracter de constanță, la verbul „a învăța”. Eu aș mai adăuga aici câteva verbe: a incita (cu sensul de a deschide apetitul), a descoperi (adică a dezvălui), a arăta (ce este, cum se face, de ce se întâmplă), a iniția, a îndruma, a ghida. Cu vorba și cu fapta. Văzând, ascultând, demonstrând și făcând.

          Ca să fie clar pentru toată lumea: în materie de orice, nu numai de sex, începătorii sunt timorați. Nu știu cum se face, la ce să se aștepte, sunt prea puțin capabili de inițiativă și nu le iese din prima. E adevărat că sexul este o activitate foarte intuitivă, dar hai să fim realiști: ceea ce transformă o femeie dintr-una oarecare într-una bună la pat este tehnica. Ori tehnica se… se predă!

          Și cum lucrurile bune nu vin bătând din palme, e nevoie de parcurgerea, cu răbdare și atenție, a tuturor pașilor: predare, învățare, fixare, practică, îmbogățirea cunoștințelor, iarăși practică, încurajarea spre performanță, și mai multă practică. Doar așa se înving inhibițiile și reținerile, se stârnește curiozitatea, se conturează personalitatea sexuală, se impulsionează spiritul de inițiativă, se deschide gustul spre experimentare, ea află ce îi place ei însăși și cum funcționează corpul unui bărbat.

          Cel care va fi suficient de inspirat ca să treacă cu femeia pentru care va fi primul prin toate aceste etape, dacă la final va zice convins că e bună la pat, înseamnă că a făcut lucrurile cum trebuie și poate răsufla ușurat. Apoi, realmente mulțumit fiind, n-ar fi exclus s-o ceară și de soție. Și uite așa ar împlini și dezideratul social: ar păstra-o cuminte și departe de alte paturi.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: