VREI SĂ FII CEL PE CARE NU ÎL VA UITA NICIODATĂ? MAI FĂ ȘI TU CÂTE O NEFĂCUTĂ!

          Femeilor le plac gesturile grandioase, puse în scenă când se așteaptă mai puțin. Se plâng că te dai în spectacol, că nu ți-ai ales bine momentul ori că ai cheltuit prea mulți bani, sau orice mai găsesc ele de criticat, dar adoră gesturile grandioase! Pe acelea nu le uită niciodată. Poți să fii partenerul cel mai iubitor, bărbatul cel mai tandru, amantul cel mai pasional, dar dacă faci câte-o nefăcută din când în când, devii eroul din filmul ei romantic preferat!

          Și știi de ce? Pentru că nefăcuta aia a ta îi spune ei că ești nebun după ea, că timpul nu v-a răpit din farmec, că magia este încă vie, că te inspiră să înnoiești mereu dragostea dintre voi. A! Da! Și îi dai cel mai bun motiv să te (se) laude la prietene! Iar asta contează! Nu subestima niciodată satisfacția pe care i-o vei oferi atunci când va vedea în ochii lor cât de mult și-ar dori să aibă pe cineva ca tine și nici cât de mult va dori ea, ca și consecință, să nu te piardă!

          Cu cât ești mai spontan, cu atât mai bine. Cu cât reușești nu doar să îi transmiți dragostea ta, dar și să o complimentezi mai original, cu atât vei înscrie mai sigur suta de puncte pe tabelul tău. Vrei o mie, nu doar o sută? Ai grijă să fie oameni în jur, spune-i astfel că ești mândru de ea și demonstrează-i că nu ai nici cea mai mică problemă să te umfli în pene că e a ta.

          „Nu” înseamnă „nu”, mai puțin când faci nefăcuta! Acel „nu” sau „oprește-te” pe care îl auzi printre hohotele ei de râs înseamnă, de fapt, „m-ai luat pe nepregătite și încă nu știu cum să reacționez, dar nu te opri, că intru eu până la urmă pe lungimea ta de undă”. „Ești fenomenal” (sau echivalentele), spus pe un ton de reproș în care nici ea nu crede și pe care îl joacă ca o actriță neconvinsă de rol, vrea să însemne că în noaptea aceea ai să primești o recompensă demnă de efortul tău grandios, pe care ți-ar oferi-o ea și pe loc, numai că tu ai respectat toate regulile artei și ai avut grijă să fie oameni de față! 

          Dacă tot ești nebunia vieții ei, nu o lăsa să uite asta! Scoate-o din carapacea cotidianului și fă cu ea magie! Va ști că vrei să o impresionezi, așa că dacă tot e evident pentru toată lumea, măcar fii exploziv de evident. Evită clișeele și fă-i ceva ca pentru ea, ca pentru voi. Fă-o să plângă de emoție sau fă-o să râdă cu poftă, numai du-o la extreme! Transformă prezentul în amintiri care vor dăinui o viață, recucerește-o în câteva minute, fă-o să te iubească mai mult acum decât înainte!

          Și nu care cumva să uiți, după ce le-ai făcut pe toate astea, ca după aceea să faci dragoste cu ea la fel de încântător…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: